η βιταμίνη d γιατί πρέπει να

Η βιταμίνη D Και οστεοπόρωση, Η οστεοπόρωση, αλλιώς γνωστή ως οστεοπόρωση (οστεοπόρωση), συστηματικές παθήσεις οστών, η οποία είναι μια σημαντική απώλεια οστίτη ιστού και των οστών δύναμη ήπιας κοπής. Οι γυναίκες είναι τρεις φορές πιο συχνά συμβαίνουν, διότι μετά την εμμηνόπαυση η μείωση των γυναικείων γεννητικών ορμονών,

η ανεπάρκεια της βιταμίνης D

συμπεριλαμβανομένης παραγωγή των οιστρογόνων, που στην περίπτωση των γυναικών είναι απαραίτητη για την υγεία των οστών, για να εξασφαλιστεί. Πιο συχνά μετά την εμμηνόπαυση ονομάζεται λέπτυνση των οστών, με τα άκρα. Ο χρόνος από την έναρξη της θεραπείας και αλλαγή τρόπου ζωής μπορεί να σας βοηθήσει να αποφευχθεί πιο σοβαρές επιπλοκές των καταγμάτων.

Η Βιταμίνη D, Η βιταμίνη D, γνωστή και ως – λιποδιαλυτές βιταμίνες την οικογένεια. Εξωτερικές πηγές μπορούν να αντικατασταθούν, αλλά η οργάνωση είναι επίσης σε θέση να παράγει. Εξωτερική πηγή μπορεί να είναι, για παράδειγμα,

το λάδι, το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα, τα αυγά, το συκώτι και βιταμίνης D με την ενισχυμένη μαργαρίνη. Η βιταμίνη D, η υπεριώδης ακτινοβολία, το αποτέλεσμα είναι κατασκευασμένο στο δέρμα και το ήπαρ και τα νεφρά σχηματίζονται βιολογικά ενεργές ουσίες.

Στο παρελθόν, το λεγόμενο ραχίτιδα όπως είναι γνωστό, σε ανεπάρκεια της βιταμίνης D, όταν τα παιδιά δεν παίρνουν αρκετό φως του ήλιου και την ανάπτυξη των οστών έχει διαταραχθεί. Είναι εκπληκτικό, ωστόσο, ότι σήμερα συμβαίνει με την ασθένεια, όπως είναι τα παιδιά, μάλλον, δεν περνούν το χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, ή αν είναι πολύ ισχυρή κρέμα από πράκτορες τους.

Κατάσταση ανεπάρκειας της βιταμίνης D δεν είναι μόνο το περιεχόμενο των οστών ασβέστιο μειώνεται, αλλά η οργάνωση ανοιχτά και λοιμώδη νοσήματα, μυϊκοί σπασμοί και οι διακυμάνσεις της αρτηριακής πίεσης μπορεί να συμβεί και σας προδιαθέτουν για το διαβήτη, ίσως, ορισμένων ειδών καρκίνου εμφάνισης.

 

ποιο είναι το σωστό επίπεδο της βιταμίνης d για την υγεία των οστών

Στην Ουγγαρία, στο τέλος, το καλοκαίρι, το ήμισυ του πληθυσμού, είναι άνοιξη στις αρχές του ογδόντα τοις εκατό της ανεπάρκειας της βιταμίνης D. Νέες επαγγελματικές προτάσεις, η Συνιστώμενη ημερήσια δόση 1000-2000 διεθνείς μονάδες (IU) βιταμίνης D. κατά τη διάρκεια Του χειμώνα θα πρέπει να δικαιολογήσει την αντικατάσταση, αλλά αν δεν γνωρίζουμε αρκετά σχετικά με τη φύση για να χαλαρώσετε, το καλοκαίρι, μπορεί να είναι απαραίτητο.

Αν έχετε αναπτύξει λέπτυνση των οστών, ο γιατρός καθορίζει τη διάρκεια της θεραπείας. Διάφορα φάρμακα, εκτός από την αναμενόμενη λήψη βιταμίνης D παρέχει.Τι μπορείτε να κάνετε με το κατάλληλο επίπεδο της βιταμίνης D εκτός από την διασφάλιση της υγείας των οστών;

Η επαρκής πρόσληψη βιταμίνης D και την επαρκή πρόσληψη ασβεστίου περιέχεται στη διατροφή σας. Το γάλα, τα γαλακτοκομικά προϊόντα, το τυρί είναι μια καλή πηγή ασβεστίου, αλλά , σε , σε αι τα δημητριακά μπορεί επίσης να βρεθεί σε μεγάλες ποσότητες. Η εμμηνόπαυση έρχεται και σε ηλικιωμένους άνδρες μπορεί να είναι μεμονωμένη αντικατάσταση, όπως η ηλικία προχωρά, το σώμα γίνεται λιγότερο αποτελεσματική στην απορρόφηση του ασβεστίου, καθώς και αυξάνεται η πιθανότητα απορρόφησης του ασβεστίου στην πρόληψη των ασθενειών και των φαρμάκων διαθεσιμότητα.

Η οστεοπόρωση, θα πρέπει τακτικά για να αποτρέψει τυχόν άσκηση. Είναι σημαντικό να μην ξεχνάτε το ζέσταμα για την μετακόμιση, και παρέχουν περίπου. Τους νέους, ή τα παιδιά, καλά, αν σκεφτούμε ότι περίπου τριάντα χρόνια αναπτύσσει αιχμής της οστικής μάζας και της οστικής απλά να χάσει. Υπάρχει καλό έδαφος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *